De Can Brians cap a la recta final de temporada

"Ha estat un èxit el Campus de Setmana Santa"

Puntualment, com vam anunciar en una passada edició del TOT, el passat dimarts els nostres jugadors van disputar un partit contra els presos de delictes violents del mòdul Brians-2. Una nova jornada solidària i molt gratificant quan veus la il·lusió dels reclusos.

També ha estat un èxit el Campus de Setmana Santa, només són quatre dies però on gaudeixen amb una forma d’aprendre i tecnificar els hàbits sense l’estrès de la competició. Cada cop té més acollida i és esperat per moltes jugadores i jugadors que volen conèixer el SantCu. Penseu que 1 de cada 3 no juguen al nostre club però ens escullen per la qualitat i la tecnificació.

I ara sí, arribem a la recta final de la temporada d’enguany i promet ser apassionant.

Us imagineu 52 equips competint cada cap de setmana? Una bogeria, oi? Doncs ara ve la part més atractiva, on recollim el fruit dels entrenaments i l’esforç continuat des de setembre.

En aquest moment ens fa una particular il·lusió veure com l’equip sènior femení està lluitant uns play-off per ascendir a la Primera Divisió Nacional. Precisament ara, quan fa 50 anys del primer equip femení del club i de la ciutat. 

Som Vermell-i-Negres, Som el Sant Cugat!

Twitter: @SantCugatFC

Instagram: @SantCugatFC

Web: santcu.cat

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem