Cap de setmana solidari al CTN

Tot plegat ha estat un cap de setmana solidari del club

El Club Tennis Natació Sant Cugat ha viscut un cap de setmana solidari per una bona causa. Enguany, La Marató de TV3 per l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques ens ha fet organitzar activitats esportives i socials per a tots els socis.

Dissabte vam començar amb una americana de pàdel per als alumnes de l’escola. Una cloenda de trimestre en què 17 parelles van passar una tarda molt esportiva i solidària.

Diumenge es va concentrar el gruix de les activitats. Una caminada solidària per Collserola, encapçalada per Toni Pifarré, i una botifarrada van ser els actes socials. En l’àmbit esportiu, es va fer un campionat de tennis de dobles en què van guanyar els germans Roger i Albert Andreu davant de la parella veterana formada per Javi Salvat i David Carrión, i un pàdel mixt que van guanyar els socis Nacho Vilaró i Miren Agote contra Alba Prunera i Xavi Prunera.

Tot plegat ha estat un cap de setmana solidari del club, en què finalment s’han recaptat 1.508 € que es destinaran íntegrament a una bona causa.

Gràcies a tots els socis del CTN que ho han fet possible! 

 
Comentaris

Destaquem