Causa justa

'Cada vegada es veu més clar que romandre dins l’estat espanyol ens resulta més perjudicial que marxar'

El cas dels catalans és un cas de causa justa. Cada vegada es veu més clar que romandre dins l’estat espanyol ens resulta més perjudicial que marxar. La persecució judicial no s’atura, el nombre de represaliats independentistes creix, continua l’espoli fiscal i l’ofec econòmic, els atacs a l’escola, la minorització de la llengua i cultura catalanes, la conculcació de drets fonamentals, l’espionatge il·legal, el tracte com a ciutadans de segona... i un llarguíssim etcètera.

Cap d’aquests fets va camí de solucionar-se, al contrari, van tots a pitjor. La possibilitat de diàleg amb l’estat espanyol s’ha demostrat nul·la. Fins ara no s’ha assolit cap acord, ni un, només més repressió contra els catalans. No podem dependre eternament d’una bona voluntat que no existeix. Quan més temps passa, la situació dels catalans empitjora. L’autonomia no porta cap millora per la societat catalana, perquè ja és una via exhaurida del tot. Només queda preparar a fons el nou embat per assolir l’estat independent. Per la llibertat, independència ja!

Francesc Salvador

santcugat@assemblea.cat

Seu social: Cristòfor Colom, 24

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem