El cicle de conferències de l’Aula

"Som a les portes d’encetar un nou curs, i ja és el vint-i-tresè, des que l’Aula va començar a caminar"

Som a les portes d’encetar un nou curs, i ja és el vint-i-tresè, des que l’Aula va començar a caminar. Tot i que el programa d’activitats és extens i variat en altres activitats, no hi ha dubte que el cicle de conferències és el tema que més ressò públic té, que es transforma en una assistència molt nombrosa i que ho fa amb un gran interès i continuïtat. El cicle d’aquest immediat trimestre començarà el pròxim 10 d’octubre i ocuparà cada setmana fins a mig desembre. 

Com sempre, volem que els assistents trobin gran varietat de temes i també uns ponents de la millor qualitat professional. La diversitat de branques del coneixement ens farà tocar temes de: Societat, Història, Medicina, Ciència, Música, Astronomia, Art, i així seguirem la resta del curs amb altres matèries seleccionades. 

El seguiment presencial serà completat amb la transmissió en línia, que ja és costum consolidat en els darrers anys i que compta amb un gran nombre de seguidors. Us animen a seguir-les amb nosaltres amb presencialitat o en línia.

Aula d’Extensió Universitària per a la GGSC

C/ Dos de Maig, 2 bis

Telf. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem