Cinefòrum mensual

La lluita dels dos protagonistes per satisfer les expectatives dels pares en una societat xinesa on l’homosexualitat és inacceptable

El dimecres 1 de febrer, a les 18 h, els Amics de la UNESCO van veure el film ‘Dins l’armari’, Països Baixos (2015); durada: 72 min. VO en xinès i anglès subtitulada en català.

L’Andy, un arquitecte d’èxit que viu a Xangai, decideix sortir de l’armari. El seu pare, avergonyit i decebut, li reclama que es casi amb una dona per mantenir l’honor familiar; la Cherry, casada amb un homosexual, pretén adoptar un fill per complir amb les exigències de la seva mare de mantenir les aparences socials.

Lluita de l’Andy i la Cherry per satisfer les expectatives dels pares en una societat xinesa on l’homosexualitat és inacceptable.

La directora, Sophia Luvarà és italiana, es va graduar amb honors al Màster en Biotecnologia Mèdica de la Universitat de Torí, on també va doctorar-se en investigació sobre el càncer. El 2007 va deixar els seus estudis i va marxar a Londres per a seguir la seva passió: la realització de documentals.

Producció executiva: Boudewijn Koole, Iris Lammertsma.  

Fotografia: Ton Peters NSC. 

Edició: Diego Gutiérrez, Stefan Kamp NCE. 

So: Qiao Xin, Mike Hough, Amos Ho, Jia Xia, Eric Zheng. 

Música: Alex Simu. 

Producció: Witfilm

www.unescoqgat.cat.mialias.net

 
Comentaris

Destaquem