Cistelles de Pagès, cada dijous al pati de l’Ateneu amb La Rural

'Puja al carro de l’EcoAteneu i consumeix el producte directament del productor, del camp a la taula'

A partir del 8 de juliol i en endavant cada dijous en horari de 18 a 19 h, dins del marc del projecte de l’EcoAteneu, el pati de l’Ateneu serà un dels punts de recollida de les “Cistelles de Pagès” de la Rural de Collserola, una cooperativa que neix el 2014 entorn de la producció agroecològica a Collserola. Per fer la teva comanda i rebre informació més detallada del funcionament de les cistelles, hauràs d’escriure un correu a info.larural@gmail.com. Cada setmana seleccionaran una varietat d’hortalisses ecològiques de temporada, escollides segons volums de producció, però tenint en compte la diversitat que necessites per gaudir de la verdura.

Puja al carro de l’EcoAteneu i consumeix el producte directament del productor, del camp a la taula. Amb les Cistelles de Pagès cada dijous de 18 a 19 h al patí de l’Ateneu o cada segon i últim dissabte de mes, comprant al Mercat de Pagès que organitzem a la plaça de Sant Pere. Consulta el calendari del Mercat a la web de l’Ateneu i visita la web laruraldecollserola.com per més informació.

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem