Club Jiu-jitsu Sant Cugat

'El Jiu-jitsu és un art marcial Japonés que es centra en la defensa personal'

El club Jiu-jitsu Sant Cugat forma part de la Coordinadora d’Entitats Esportives que aposta per que l’esport de base sigui accessible per a totes les nenes i nens de la nostra ciutat.

Amb més de 15 anys a la ciutat, molts santcugatencs formen part o han passat en algun moment  a provar el Jiujitsu. Tot i així encara n’hi ha molts que no coneixen en qué consisteix.

El Jiu-jitsu és un art marcial Japonés que es centra en la defensa personal. Per nosaltres és molt important saber defendre’ns però també ho és tenir una bona actitud per prendre el control del nostre dia a dia. Al club trobem una combinació d’una pràctica esportiva que millora la nostra forma física i ens ensenya tècniques útils per a situacions compromeses . També ens uneix a un grup de companys que ens afavoreix una dinàmica molt amigable on els valors que seguim ens ajuden a madurar i a adoptar una actitud positiva de superació.

Ara més que mai és un moment en el que tots hem de tenir una mentalitat lluitadora. Us animem a descobrir el jiu-jitsu i gaudir-lo amb nosaltres.

clubkaratesantcugat@gmail.com

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem