Concert Teatralitzat

El títol és “Canigó als 140 Anys de La Lira”, i amb aquesta excusa de poesia i cant es desgranaran les cançons i els balls corejats de Josep Anselm Clavé"

El dijous 23 de març, la Societat Coral La Lira farà un Gran Concert Teatralitzat al Teatre-Auditori de Sant Cugat per tancar les celebracions dels 140 Anys, acompanyat de les associacions corals, musicals i de ball de la nostra ciutat, com són l’Esbart Sant Cugat, El Grup Mediterrània, L’Escola de Música Tradicional, el Cor Infantil de l’Aula de So, l’Agrupació Sardanista Sant Cugat, i la Comissió del “Paga-li, Joan”.

El títol és “Canigó als 140 Anys de La Lira”, i amb aquesta excusa de poesia i cant es desgranaran les cançons i els balls corejats de Josep Anselm Clavé al ritme de les poesies de Mossèn Cinto Verdaguer.

Tothom que s’estimi el cant, el ball, la poesia i la cultura de Sant Cugat ja sap on ha d’anar dijous, 23 de març de 2023.

Societat Coral La Lira

Cartell concert La Lira

Cartell concert La Lira

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem