Conferència del dimecres dia 13 de març a càrrec d’Àngel Morillas

"La conferència ha exposat tant la creació per part d‘UNESCO del patrimoni immaterial, com la manera de concedir aquest valor a les diferents manifestacions culturals de tota mena en tot el món"

20 anys de Patrimoni Immaterial de la UNESCO

La conferència ha exposat tant la creació per part d‘UNESCO del patrimoni immaterial, com la manera de concedir aquest valor a les diferents manifestacions culturals de tota mena en tot el món. Vetllant també per la salvaguarda i el seguiment de tot el que comporta tenir una valoració com a patrimoni immaterial, sigui el manteniment en les noves generacions, així com la fidelitat a la integritat del valor patrimonial mateix.

Ens ha mostrat una llista del patrimoni immaterial, tant a escala nacional d’Espanya i Catalunya, com internacional.

Remarcant la importància de conjuntar diferents països per tal d’obtenir un reconeixement d’un mateix valor patrimonial, a causa de la quantitat d’element declarats.

En aquests moments hi ha 732 elements declarats, distribuïts en 181 països de tot el món, dels quals 614 formen part de la Llista Representativa del Patrimoni Immaterial.

Associació d’Amics de la UNESCO Sant Cugat-Valldoreix

unescovsc@gmail.com

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem