Conferència del dimecres dia 21 de febrer a càrrec de Lluís Tarragona

"A les reunions d’amics em solen fer una pregunta: per què la gent va al psicoanalista?"

A les reunions d’amics em solen fer una pregunta: per què la gent va al psicoanalista? Quan i per què van al psicoanalista? Els explico que la raó sol estar que alguna cosa no funciona bé en la seva vida; en què senten un malestar més o menys important, més o menys continu; potser han perdut el motiu que els movia; o pot ser que sàpiguen que viuen amb un conflicte interior que no poden definir bé, però que molesta; o que viuen en el desencís amb la parella, els pares, els fills, els caps. “Lluís alguna cosa no carbura bé al meu interior” seria la frase sintètica que millor defineix la seva situació. 

El primer que s’han d’exposar són els diferents professionals que poden ajudar-los: psicòleg, psiquiatre, psicoanalista, ... tarotistes, lectures de pòsit de cafè... Tu tries, els dic. Naturalment, els explico les diferències entre els tres primers; la resta ho deixo per a les novel·les.

Associació d’Amics de la UNESCO Sant Cugat-Valldoreix

unescovsc@gmail.com

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem