Consells per a estalviar en el carro de la compra

'Acostuma a anar al supermercat amb llista de la compra, compara preus i marques. Opta per productes de temporada'

Arran de la crisi derivada per la Covid-19, la Creu Roja ha detectat que podria empitjorar l’alimentació ciutadana a causa de la pèrdua d’ocupació, el confinament o les pròpies seqüeles de la pandèmia. No obstant això, planificar la compra i seleccionar aliments de qualitat, sense necessitat que tinguin un cost elevat, són reptes que ha afrontat i ara aferma amb el seu projecte d’alimentació conscient.

A aquesta selecció de productes, cal afegir-li la capacitat de conservar bé, evitar el desaprofitament, reutilitzar els aliments cuinats i no consumits, i triar productes de temporada per a obtenir les principals claus d’una alimentació conscient. Tot això, a més de proporcionar-nos una dieta sana i equilibrada, ens aportarà una reducció de la despesa en la cistella alimentària.

Acostuma a anar al supermercat amb llista de la compra, compara preus i marques. Opta per productes de temporada. Si és possible compra en mercats municipals.

Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí - Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem