La Creu Roja repartirà més de 76 milions de quilos d'aliments al llarg del programa FEAD

"Durant les pròximes setmanes, prop de 14,2 milions de quilos d'aliments arribaran a les famílies en situació de vulnerabilitat del país a través de la Creu Roja"

Des de 365 assemblees locals de la Creu Roja en tot el territori nacional, i al costat de 2.292 organitzacions associades de repartiment, comencen a repartir els productes d'alimentació de la primera fase del Programa d'Ajuda Alimentària a les persones més desfavorides, FEAD 2022. Durant les pròximes setmanes, prop de 14,2 milions de quilos d'aliments arribaran a les famílies en situació de vulnerabilitat del país a través de la Creu Roja, entitat encarregada del 50% de la distribució d'aquest programa al costat de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (FESBAL). El programa està cofinançat en un 100% pel fons d'Ajuda a la Recuperació per a la Cohesió i els Territoris d'Europa (REACT-UE) per a incrementar el suport al Fons d'Ajuda Europea per a les persones més Desfavorides (FEAD) amb la finalitat d'abordar la situació dels qui s'han vist afectats social i econòmicament per la crisi de la COVID-19.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem