La Creu Roja serà present en 222 platges aquest estiu, 59 amb bany assistit

'Creu Roja desplegarà a més de 1.000 professionals de salvament, per a assegurar el bany en 222 platges del territori'

Més de sis dècades d’experiència avalen la labor del personal dels serveis preventius en platges i zones de bany interiors de Creu Roja, a les quals cal sumar la temporada 2022 en la qual Creu Roja desplegarà a més de 1.000 professionals de salvament, per a assegurar el bany en 222 platges del territori. L’any passat es van atendre més de 55.000 persones en platges, pantans, llacs i rius de la geografia espanyola entre el 21 de juny i el 15 de setembre, període oficial de la temporada de bany, que pot estendre’s fins i tot durant tot l’any en algunes zones costaneres, o les illes; prop de 22.000 persones amb discapacitat o mobilitat reduïda van poder gaudir del bany assistit.

A més de les tasques d’atenció de primers auxilis i salvament, la Creu Roja també participa en la localització de persones extraviades, un servei que pot passar inadvertit però que van necessitar fins a 613 persones en l’anterior campanya.

Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí - Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem