Cuinada oberta d’aprofitament al Mercat de Pagès

Activitats relacionades amb el Mercat de Pagès

Aquesta tardor la campanya No ho llencis!, engegada per l’Ateneu per lluitar contra el malbaratament alimentari, ens ha apropat eines per millorar i sensibilitzar sobre aquesta temàtica.

Fins ara hem acollit al pati de l’Ateneu un taller d’aprofitament dels productes del camp amb La Rural de Collserola, el taller familiar per conèixer el món abellaire amb Melvida i l’espectacle infantil Massa Tip, que va ensenyar a nens i grans com no malbaratar els aliments.

Dissabte la campanya arriba al Mercat de Pagès de la plaça de Sant Pere, on podreu sumar-vos a la cuinada oberta d’aprofitament amb productes de temporada que farà la cuinera Laura Torres. D’11.30 a 13.30 h podrem aprendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.

12 i 26 de novembre i 10 de desembre tindrem novament l’oportunitat de seguir aprenent en les cuinades obertes del Mercat de Pagès amb Rosa Montoriol i Anna de Pablo.

 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem