Cuinada oberta al Mercat de Pagès

"Els Mercats de Pagès tenen lloc cada dissabte de 9 a 14 h davant el Casal de Mira-sol i dos cops al mes a la plaça de Sant Pere en el mateix horari"

Un dels projectes estrella de l’Ateneu és l’Ecoateneu, un terme que fa de paraigües a conceptes com sostenibilitat, consum ecològic, estalvi energètic i reducció de residus, i que es materialitza amb l’organització dels Mercats de Pagès, els Mercats de 2a mà i la gestió dels Horts Urbans que fa l’Ateneu Santcugatenc, que a més a més és un punt de recollida de les Cistelles de Pagès de la cooperativa agroecològica La Rural de Collserola.

Els Mercats de Pagès tenen lloc cada dissabte de 9 a 14 h davant el Casal de Mira-sol i dos cops al mes a la plaça de Sant Pere en el mateix horari. Per dinamitzar aquest últim i oferir coneixements, eines i recursos per aprofitar els aliments ecològics, de temporada i de proximitat que podeu adquirir als Mercats de Pagès, un dissabte al mes organitzem una cuinada oberta d’11.30 a 13 h amb la cuinera Rosa Montoriol. Aquest dissabte 23 a la plaça de Sant Pere t’esperem per aprendre noves formes de cuinar, conservar i gaudir aquests aliments.

Activitat gratuïta sense inscripció.

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem