Cursos a l’Ateneu Santcugatenc

'Si t’agrada el moviment, potser t’interessa fer una classe de Bachata, Ball de bot, Dansa Jazz, Balls de Plaça o Cos i salut en moviment'

Del 19 al 30 de setembre et donem l’oportunitat de provar sessions gratuïtes en alguns dels cursos que comencen a finals de mes a l’Ateneu Santcugatenc. Si t’agrada el moviment, potser t’interessa fer una classe de Bachata, Ball de bot, Dansa Jazz, Balls de Plaça o Cos i salut en moviment. També podràs veure la dinàmica dels tallers Projecte fotogràfic personal, Itineraris lectors, Lightroom o Disseny 3D. Consulta els horaris a la nostra web i recorda que cal inscripció prèvia.

220913 PresentacioLlibrePosidonia Instagram   Laura Torres Gandía

 

 

A més, aquest setembre podreu conèixer de més a prop la Història del Poble Gitano en la xerrada que tindrà lloc el dijous 22 a les 19 h a l’Ateneu. Parlarem amb Esther Fernández, tècnica de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya, sobre l’origen del poble gitano, des de la sortida de l’Índia i l’arribada a Europa, i de com s’ha creat l’imaginari gitano, amb una contextualització político-social. Aquesta activitat gratuïta s’emmarca dins el cicle Amen Sam, una proposta de la Federació d’Ateneus de Catalunya que acollim aquest trimestre.

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem