Cursos, exposicions i xerrades per començar l’any a l’Ateneu

L'Ateneu enceta una nova temporada plena de cultura

La setmana vinent comencem un nou trimestre amb una programació de cursos carregada de novetats i de les apostes segures de cada temporada. Però a més a més, la programació cultural s’engega aquest divendres 14 amb la inauguració de l’exposició Confinament, les fotos viatgen i la xerrada el dijous 20 amb Eixarcolant.

Quan els van confinar, el març de 2020, els fotògrafs Jose Casanova i Josep Casacoberta van decidir tancar-se al laboratori, positivar una còpia cada dia i enviar-se-la per Whatsapp. Ara la sala d’actes de l’Ateneu acull fins al 7 de febrer l’exposició resultant d’aquest intercanvi. La inauguració serà aquest divendres 14 a partir de les 18 h. Us hi esprem!

A més a més, sota el títol Què hi ha darrere d’allò que mengem i per què és important recuperar les plantes oblidades?, Marc Talavera, Doctor en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en etnobotànica, agroecologia, divulgació científica i president del Col·lectiu Eixarcolant, oferirà una xerrada el dijous 20 a les 19 h. L’entrada és gratuïta, però serà necessària inscripció prèvia.

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem