Desigualtats

'Molts col·lectius al nostre país segueixen en situació d’emergència i des d’Oxfam Intermón, es realitzen accions conduents a pal·liar les desigualtats en els territoris més pròxims'

No cal moure’ns d’Europa, ni tan sols viatjar fora de l’Estat Espanyol per trobar desigualtats que la pandèmia ha agreujat. Molts col·lectius al nostre país segueixen en situació d’emergència i des d’Oxfam Intermón, es realitzen accions conduents a pal·liar les desigualtats en els territoris més pròxims.

Actuem des de la nostra organització per a exigir al Govern de l’Estat que no deixi enrere ningú, ni ara, ni durant la recuperació econòmica prevista, mitjançant propostes de nivell econòmic i polític, i, en un altre estadi, acompanyem les tretze organitzacions amb les quals treballem aquí per cobrir les necessitats més urgents dels col·lectius vulnerables, com l’atenció sanitària i l’alimentació; d’altra banda reforcem les aliances amb altres ONG i moviments socials per a aconseguir una renda mínima garantida per a llars en pobresa severa. La protecció de les treballadores de la llar i cures també és un altre dels punts que afrontem, al costat de “Territorio Doméstico” i “Malen Etchea”, i, entre altres, també donem la cara per la regularització de persones migrades, amb més de 200 organitzacions, perquè puguin acollir-se a les mesures de protecció social del Govern.

Seguim el nostre camí cap a l’eliminació de les desigualtats.

Comitè Oxfam Intermón Sant Cugat

Visita’ns a les xarxes @oxfamintermon ó a la web del comitè www.intermonoxfam.santcugatentitats.net

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem