Diumenge 26 Jornada d’adopcions a Jardiland

'L’adopció d’un gos és una decisió important que implica una gran responsabilitat, per la qual cosa El Cau Amic ofereix assessorament i seguiment durant tot el procés d’adopció'

A El Cau Amic, ens dediquem a la protecció i benestar dels gats i gossos abandonats, i convidem a tots els amants dels animals a la Jornada d’Adopcions que se celebrarà a Jardiland Sant Cugat el diumenge 26/3 al matí.

cau

 

Durant la jornada, alguns gossos del refugi estaran presents juntament amb els voluntaris que els cuiden, donant l’oportunitat als visitants de conèixer-los i establir un vincle amb ells. A més, es podran iniciar els tràmits per a l’adopció, acollida o apadrinament d’algun dels gossos, així com per formar part dels equips de Voluntariat i Teaming d’El Cau Amic.

L’adopció d’un gos és una decisió important que implica una gran responsabilitat, per la qual cosa El Cau Amic ofereix assessorament i seguiment durant tot el procés d’adopció per garantir que tant el gos com la família adoptant s’adaptin de la millor manera possible.

Ens acompanyes?

www.teaming.net/cauamic

info@cauamic.cat

Associació Protectora d’Animals “El Cau Amic”

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem