El grup de puntaires “Les noies de Sant Cugat”

Durant el curs que tot just acaba han pogut gaudir de diferents cursos i tallers organitzats per la Federació Catalana de Puntaires

El grup de puntaires Les noies de Sant Cugat de La Unió Santcugatenca està format per 22 puntaires i dirigit per la Margarida Casas i la Isabel Cañadell. Durant el curs, una de les seves activitats que més il·lusió els hi fa és la participació en les trobades de puntaires que es van fent tant arreu del país com en altres comunitats.

Durant el curs que tot just acaba han pogut gaudir de diferents cursos i tallers organitzats per la Federació Catalana de Puntaires. Tenen la confiança que, de cara al pròxim curs, comptaran amb l’ajut econòmic de l’Ajuntament per poder seguir gaudint d’aquesta formació.
Les noies de Sant Cugat tenen com una activitat important pel curs que ve l’organització de la 2a trobada de Puntaires a Sant Cugat del Vallès que tindrà lloc el dia 27 d’octubre dins els actes de la Festa de la Tardor.

S’ho passen tan bé fent puntes de coixí que volen compartir la seva afició amb totes aquelles persones que estiguin interessades. Les conviden que s’integrin al seu grup tots els dilluns de 16 h a 19 h i els dijous de 17 h a 20 h. L’activitat es desenvolupa de forma provisional en un espai del Claustre del Monestir.
Podeu contactar a través de la secretaria de La Unió Santcugatenca ubicada a la Casa de Cultura.
 

 
Comentaris

Destaquem