El grup Mediterrània tanca la temporada amb una actuació

Amb aquesta actuació es donarà el tret d’inici a les vacances d’estiu. S’aturen els assajos, però continuaran les reunions i la planificació de la propera temporada

El proper 27 de juliol a les 20.30 h el Cos de dansa del grup Mediterrània participarà en els actes de la celebració de la Festivitat de Sant Cugat ballant la Moixiganga de Sitges al Claustre del Monestir.

Amb aquesta actuació es donarà el tret d’inici a les vacances d’estiu. S’aturen els assajos, però continuaran les reunions i la planificació de la propera temporada. A partir del 4 de setembre el cos de dansa tornarà als assajos. L’escola de dansa es retrobarà el cap de setmana del 15 de setembre per a les colònies que, conjuntament amb l’escola dels Bastoners de St. Cugat, faran retrobar petits i grans i agafar energia per un nou curs. Els assajos de l’escola de dansa començaran el dimarts 2 d’octubre i les inscripcions es poden fer des d’avui mateix a la secretaria de La Unió.

Els assajos seran les tardes de dimarts i dijous i els grups es formaran, com sempre, segons nivell i edat dels 3 als 16 anys.

Ja podeu consultar els horaris i els preus a la secretaria de La Unió, info@teatrelaunió.cat, o a través del correu electrònic de l’Escola, escoladansa@gmail.com

Ens veiem el dia 27?

Més informació
 
Comentaris

Destaquem