El planter del CFU Mira-sol Baco inicia la temporada

Un any més el Mira-sol Baco al complet es posa en marxa en una temporada plena de reptes

Un any més el Mira-sol Baco al complet es posa en marxa en una temporada plena de reptes. Un total de 25 equips del planter verd-i-negre han iniciat aquesta setmana els entrenaments a la ZEM de Mira-sol. Cinc prebenjamins, cinc benjamins, cinc alevins, tres infantils, tres cadets, dos juvenils, un femení benjamí i un infantil-aleví femení, formen el total de 25 equips per a aquesta temporada 2018-2019.

Enguany s’ha creat un benjamí i un cadet més, a més de donar el tret de sortida l’escola de futbol femení, amb un equip que només entrenarà i un altre que competirà en F7. En total més de 300 jugadors i jugadores els que formen aquesta temporada la família mirasolenca, que aquesta setmana disputarà els primers amistosos per a la posada a punt dels diferents equips.

En el tema organitzacional, s’incorporen nous entrenadors i des del club s’aposta per la formació i la dotació d’eines de treball per als tècnics. Durant la temporada continuaran impartint-se formacions de coaching i es posa en marxa una nova eina per a la gestió dels equips per a tots els entrenadors de l’entitat, FootballAim.

 
Comentaris

Destaquem