Encara queda temps per a casals, al setembre!

Per a que els més petits puguin gaudir i jugar tot aprenent abans de tornar a escola, l'Ateneu ofereix casals durant la primera setmana de setembre

De l’1 al 8 de setembre a l’Ateneu també fem casals! Perquè els més petits puguin gaudir i jugar tot aprenent abans de tornar a escola! Us donem 6 motius que faran que, com a mínim, us ho plantegeu seriosament:

El primer. Podeu escollir: o bé de 9 a 13.30 h, de 9 a 15.30 h o bé tot el dia, fins a les 17 h.

Segon. Hi ha servei gratuït de bon dia de 8 a 9 h. Només ens heu d’avisar!

Tercer. Fem el 10% de descompte per a germans!

El quart. És una opció per passar el final de l’estiu d’una manera divertida i propera, aprenent, jugant i experimentant. Cada dia hi ha tallers específics: piscina, jocs d’aigua, activitats culturals, tallers específics, excursions, tallers de cuina, jocs a l’exterior i molt més!

Cinquè, estem ben a prop de l’estació de ferrocarrils de Sant Cugat. Si sou dels que va a treballar en tren, us agafem de camí per deixar els infants abans d’anar a la feina!

Si encara no ho teniu clar, teniu temps de pensar-vos-ho. I el sisè: fer la inscripció o demanar més informació és tan fàcil com escriure un correu a secretaria@ateneu.cat. Allà us informarem de tot!

Avinguda de Gràcia, 16

Tel. 93 674 51 95

www.ateneu.cat

 
Comentaris

Destaquem