Entrega de roba a l’associació IURAA per part de la Penya Blaugrana de Sant Cugat

La Penya Blaugrana de Sant Cugat entrega roba a la nova associació que té com a finalitat conscienciar sobre els drets humans

El passat dijous dia 17 d’octubre la Penya va fer una cessió de material esportiu a l’associació IURAA.
IURAA és una associació nascuda el 2019 a Barcelona, sense ànim de lucre, que té com a principal objectiu conscienciar sobre els drets humans.
L’associació té tres subobjectius principals. El primer conscienciar la població sobre els diversos problemes humanitaris relacionats amb els drets humans, intentant fomentar la seva participació en diverses accions. En segon lloc, la recaptació de fons com a ajuda financera per a aquelles mateixes organitzacions. Finalment, promoure les petites associacions en via de desenvolupament.
Per a això, IURAA proposa diverses activitats per al compliment d’aquestes finalitats, tals com, organització d’esdeveniments, venda de productes per a recaptar fons, conferències amb la finalitat de conscienciar sobre situacions i/o problemes específics, fundraisings destinats a ONG, fundacions o altres entitats i recaptació de voluntaris per a aquelles organitzacions.
L’associació ha estat fundada entre d’altres per la santcugatenca Aina Dalet.
El president de la Penya, Josep Maria Félez, i els directius Josep Solà i Cisco Robert van fer el lliurament als responsables de l’entitat.

www.pbsantcugat.com
Tel. 93 589 22 78

 

 
Comentaris

Destaquem