Eslovènia: conferència i visita

"Amb aquesta doble intenció hem rebut al conferenciant Sr. Jordi Canal-Soler per parlar-nos d’Eslovènia, que és el destí triat pel Viatge Fi de Curs"

Amb aquesta doble intenció hem rebut al conferenciant Sr. Jordi Canal-Soler per parlar-nos d’Eslovènia, que és el destí triat pel Viatge Fi de Curs, gaudit per un ampli grup de membres de l’Aula. El fet de disposar de la conferència prèvia a càrrec d’un expert, afavoreix conèixer millor el país abans, i tenir familiaritat amb els llocs a visitar.

Els entorns més recordats seran: Ljubljana, capital del país molt manejable per la seva mida reduïda, i semblant a una segona Venècia pels seus canals navegables que permet gaudir del centre, amb el seu Castell i la Catedral. També el llac Bled als peus dels Alps on vista la ciutat i el Castell, s’ha d’arribar a l’illa de Sta. Mª del Llac i la seva església. Finalment, la zona càrstica del país, on hem trobat les nombroses coves formades per lentes filtracions durant segles. Recordarem les de Postojna i el característic Castell medieval de Predjana. Delícia de viatge amb recorreguts curts i molt aprofitats. País poc conegut i que ara té el moment oportú per visitar.

Aula d’Extensió Universitària per a la GGSC

C/ Dos de Maig, 2 bis

Telf. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem