Esport adaptat

"L’esport és salut. L’esport és relació, oci, aprenentatge... és vida"

L’esport és salut. L’esport és relació, oci, aprenentatge... és vida. Tots ho sabem i per això, les persones amb fills amb discapacitat intel·lectual busquem allò tan difícil com un lloc on puguin fer esport. Aquesta cerca es complica més quan s’arriba a l’adolescència, perquè les opcions de fer esport es redueixen quan els joves ja no van a l’escola.

Fa un temps, un grup de famílies de joves amb autisme es va unir per sol·licitar a l’Ajuntament un servei de natació adaptada, servei que es va obtenir durant una temporada. Ara, però, aquesta opció ha desaparegut, i les famílies continuen buscant solucions. 

Des d’Acompanya’m donem suport a aquestes famílies i a la seva demanda d’una oferta pública d’opcions esportives adaptades. Demanem, una mirada més inclusiva per tal que puguin optar no tan sols a la natació sinó també a altres esports que podrien tenir cabuda, per exemple, en l’oferta per a adults que es fa des de l’Oficina Municipal d’Esports per a Tothom (OMET) que, com el seu nom diu, és -o hauria de ser- per a tothom.

acompanyam.cat

acompanyam@acompanyam.cat

Tel.: 622 428 142

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem