Estem actius

'Assaig darrere assaig ens omple d’energia la nostra activitat, i estem actius perquè tenim molt clar que si el gòspel és música... la música és vida'

Des que hem començat la temporada d’assajos (de setembre a juny) ja hem realitzat concerts a benefici de tres entitats diferents: Fundació Avan Neurologia, Associació Familiar Alzheimer del Vallès Occidental i La Marató de TV3, tots ells a Sant Cugat. Els dos primers a l’Aula Magna del Conservatori de Música, i el darrer al Teatre Auditori, aquest amb una assistència superior als 550 espectadors i que va permetre realitzar una donació de 3.500 € per la recerca de la salut cardiovascular. 

En aquests concerts hem estrenat 2 nous temes de gòspel contemporani, i n’estem preparant més per les properes actuacions, ja que tenim projectes i propostes il·lusionants de cara a aquest 2023 (any en el qual celebrem el 15è aniversari de la creació del Cor), i així continuar cantant per donar suport a totes aquelles iniciatives solidàries amb les quals hi puguem col·laborar. Assaig darrere assaig ens omple d’energia la nostra activitat, i estem actius perquè tenim molt clar que si el gòspel és música... la música és vida.

gospelsantcugat.com

Cor de Gospel Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem