L’èxit de les sortides

'Vam fer una passejada per Vilafranca del Penedès i vam conèixer la basílica gòtica de Santa Maria, del segle XIII i la seva cripta'

Cada mes organitzem una sortida cultural, per anar coneixent llocs interessants de Catalunya. Cada cop triguem menys en tenir l’autocar ple. El passat dia 17 de febrer vam fer una passejada per Vilafranca del Penedès i vam conèixer la basílica gòtica de Santa Maria, del segle XIII i la seva cripta, on destaca un monumental grup escultòric, obra de Josep Llimona.

Després ens vam arribar fins al santuari de Montserrat, del poble de Montferri, a la comarca de l’Alt Camp. El temple, d’estil modernista, el van començar a construir els mateixos veïns del poble el 1925, amb plànols de l’arquitecte Josep Ma Jujol, però al cap d’uns anys es va interrompre i no es va acabar fins al 1999.

I cada quinze dies, fem la sortida “A poc a poc”, una passejada de 2-3 hores, pels voltants de Sant Cugat, que convoca unes 20 persones. El passat dia 11 vam caminar fins a “Les Escletxes d’El Papiol”, 5 espectaculars escletxes accessibles, molt estretes i d’entre 10 i 20 metres d’alçada, que s’han originat per filtracions naturals.

Llar d’Avis de Sant Cugat

Valldoreix, 9

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem