Feliç Sant Jordi i Santa Jordina!

'Per a celebrar la diada de Sant Jordi i Santa Jordina des de Can Llobet, us proposem que resolgueu els següents mots encreuats'

EL 23 d’abril és el dia mundial del llibre, proposat per la UNESCO per a commemorar la mort de Miguel Cervantes, William Shakespeare i Garcilaso de la Vega. A Catalunya, a part de celebrar el dia mundial del llibre, també se celebra la diada de Sant Jordi, que ve a ser com un dia dels enamorats. 

 

Aquest dia és costum que les parelles i persones que s’estimen es facin regals, roses i llibres. Per a celebrar la diada de Sant Jordi i Santa Jordina des de Can Llobet, us proposem que resolgueu els següents mots encreuats, on les diferents paraules estan relacionades amb la llegenda de Sant Jordi. Sereu capaces de resoldre’l? Horitzontals: 1. Arma que fa servir el cavaller per a matar al drac. 2. Líquid de color vermell que surt per la ferida mortal del drac. 3. Filla dels reis. 4. Edifici gran de pedra i fusta on vivien els reis. 5. Bèstia ferotge que mor injustament a la llegenda. Verticals: A. Flor de color vermell amb molt bona olor. B. Mes de l’any on se celebra Sant Jordi. C. Objecte amb fulles de paper on pots llegir històries i contes. D. Sentiment que et fa estar content i de vegades despistat. E. Nom del cavaller que va matar al drac. Feliç Sant Jordi i Santa Jordina!

 

Grup de Grans del Centre Obert Can Llobet

 
Comentaris

Destaquem