Final de trimestre i...

Durant el Nadal l’Ateneu continua amb les portes obertes

I gairebé Nadal. I, com no podia ser d’una altra manera, a l’Ateneu això ho hem de tancar amb traca final.

Dijous 22 a les set de la tarda, a l’Ateneu, el darrer EcoTast de l’any: un tast de productes ecològics d’entrada gratuïta. Per a aquesta cita, Anna Bordes i Amaia Comas ens parlaran de cosmètica natural i ens deixaran tastar els seus productes.

Divendres 23 comença d’hora i acabarem tard: a les 18 h inaugurem l’exposició de Jordi Costa, que omplirà les parets de la sala d’actes fins a finals de gener. I és que durant el Nadal l’Ateneu continua amb les portes obertes.

També divendres a les 18 h, pels menuts i no tan menuts, farem la primera ruta de pessebres de les festes, amb l’acompanyament de l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat, per visitar els pessebres en finestra més bonics del centre! És una ruta gratuïta, veniu-hi! I no us despisteu que sortim de la plaça de Sant Pere.

I tant si veniu a l’exposició com si aneu a la ruta de pessebres, a les 19.30 h ens trobem tots al pati de l’Ateneu, que hi ha entrega de premis del Concurs de Pessebres d’enguany i xocolatada per a tothom!
 

 
Comentaris

Destaquem