Final del 2n trimestre i inici del 3r - Curs 16/17

El 6 d’abril, al Trade Center, amb un gran nombre d’assistents, tingué lloc la conferència conjunta sobre Cooperació. Fou donada per la Sra. M. José Gassó, de GAES, alhora que es presentà i projectà el doble documental Fundació Vicente Ferrer a l’Índia i Barcelona World Race. D’aquesta manera, hem clos els diversos actes, seminaris i sortides, amb una àmplia temàtica, del llarg 2n trimestre del curs 16/17.

I ja hem presentat el programa del tercer i darrer període del curs. El dimarts 18 d’abril s’obrirà el 3r trimestre al Trade Center, a les 17.30 h, amb una interessant conferència conjunta, oberta a la ciutadania, que ens impartirà l’economista Sr. Constantí Serrallonga, director general de la Fira de Barcelona, amb el tema “La Fira com a motor econòmic”.

Finalitzarem el curs el dilluns 29 de maig al Teatre-Auditori. Aquesta vegada, amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Sant Cugat, comptarem amb la presència del santcugatenc Cor Aglepta, acompanyat per un trio de músics de jazz. Una conferència musicada i alhora una actuació de gran nivell artístic: “Ladies of jazz”.

www.aulesantcugat.com

 
Comentaris

Destaquem