Gat per llebre

"Diuen que modificant la Llei de Política Lingüística protegeixen el català, quan en realitat el que fan és destruir-lo"

El govern de la Generalitat i els partits polítics dits independentistes, aliats amb alguns del 155, ens volen donar gat per llebre. Diuen que modificant la Llei de Política Lingüística protegeixen el català, quan en realitat el que fan és destruir-lo. Sacrifiquen l’ànima de la Nació i el bé més preuat dels catalans per unes miserables cadires de gestors administratius. S’estimen més l’aparença de poder de la falsa autonomia que l’avenç decidit cap a la llibertat. No volen córrer cap risc, perquè els hi va la menjadora. La majoria sense ofici ni benefici no saben fer res més que viure a costa de la cosa pública, si cal agenollant-se davant l’estat espanyol. Es pensen que el poble és estúpid i se’l pot enredar amb quatre frases altisonants; que ens empassarem tot el que facin, perquè s’autoanomenen independentistes. Estan molt equivocats. Usant la llengua de moneda de canvi s’han desacreditat per sempre més. No ens donaran gat per llebre, ni ara ni mai. Per salvar la llengua, la llibertat i la justícia social, independència ja! 

santcugat@assemblea.cat

Seu social: Cristòfor Colom, 24

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem