La importància de l’estimulació cognitiva

'Des de fa uns mesos treballem a través del suport de les pantalles digitals les diferents funcions cognitives'

A mida que ens anem fent anys el nostre cervell va perdent facultats. De la mateixa manera que quan tenim 70 anys no podem córrer com quan en teníem 20, el nostre cervell també es va fent gran i és normal que ens costi parar més atenció o memoritzar coses.

Al llarg de la nostra vida sempre em donat molta importància al fet d’estar actius i mantenir una bona salut física. Però donem la mateixa importància a entrenar i mantenir actius els processos cognitius?

Des de Catalonia Fundació Creactiva, ens agrada cuidar la nostra salut des del sentit més ampli i adaptat. Des de fa uns mesos treballem a través del suport de les pantalles digitals les diferents funcions cognitives. Això ens permet no tan sols treballar les nostres debilitats sinó sobretot potenciar totes les nostres fortaleses. Un treball ampli i adaptat dels processos cognitius facilita que mantinguem les nostres capacitats el major temps possible. 

Mantenir el cervell actiu ens ajuda a sentir-nos més desperts i atents als estímuls que ens envolten. A què esperes per activar el teu cervell?

Natalia Vilamajó

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem