Un inici de curs ple de bones notícies a l’Ateneu

"Aquesta setmana hem començat els Cursos i Tallers del primer trimestre amb la casa plena d’activitat"

Aquesta setmana hem començat els Cursos i Tallers del primer trimestre amb la casa plena d’activitat, i ho fem presumint de professorat. Enguany comptem amb 61 professors i professores en més de 250 cursos diferents, i va ser un plaer compartir la il·lusió d’un nou curs amb les que ens van poder acompanyar en la reunió de profes. Sempre és un plaer donar la benvinguda a les noves incorporacions i retrobar els i les professionals que fa anys que ens acompanyen a l’Ateneu.

Comencem la celebració del 25 aniversari de Cursos i Tallers amb les millors notícies: El curs passat vam batre el rècord històric d’inscripcions de l’entitat amb 4.257 inscripcions als cursos i tallers del 2022/2023, i comptem també amb més socis i sòcies que mai, un total de 633!

Gràcies a totes les persones que ho heu fet possible i que ens segui acompanyant curs rere curs. Encara queden places per alguns cursos i molts monogràfics que tindran lloc al llarg del trimestre. Afanya’t i no et quedis sense plaça!

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem