Inici d’un nou curs

"L’actual multiplicitat de crisis i algunes de les respostes per afrontar-les fan evident la presència d’abusos que suposen una violació de drets humans"

L’actual multiplicitat de crisis, així com algunes de les respostes per afrontar-les, fan evident la presència de tot un seguit d’abusos que suposen una violació de drets humans.

Apostar per una societat lliure de violències té un conjunt d’implicacions d’abast multidisciplinari i interseccional. En aquesta lluita, l’erradicació de les desigualtats és un aspecte clau, perquè acostumen a ser transversals en els diferents conflictes i, a més a més, en moltes ocasions interaccionen entre elles. L’absència de drets garantits no només es tradueix en una hostilitat a la integritat de les persones, sinó que també es veu acompanyada moltes vegades de patrons de discriminació, agreujant especialment la vulnerabilitat de determinats col·lectius i eixamplant alhora diverses bretxes.

Amb aquesta breu reflexió, donem la benvinguda a un nou curs ple de reptes en el qual la promoció de la justícia social i la voluntat de cooperar en xarxa continuaran definint la nostra acció i el nostre compromís social.

OI StC signatura   Maria Renom

Comitè Oxfam Intermón Sant Cugat

Visita’ns a les xarxes @oxfamintermon ó a la web del comitè www.intermonoxfam.santcugatentitats.net

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem