Joan Anton Català imparteix la conferència “Viatge a un univers sorprenent”

Els amics de la UNESCO acullen la conferència sobre l'univers amb Joan Anton Català

En aquest viatge sortirem del nostre planeta i, visitarem alguns dels llocs més fascinants del Sistema Solar. Serà a la mateixa Lluna, sota la sorra de Mart o en els anells de Saturn on descobrirem algunes de les sorpreses més impressionants que aquests mons amaguen.
Abandonarem el Sistema Solar, continuant cap a les estrelles per a entendre com funcionen i el paper que ocupen dins el pla de la natura per a crear vida.
Ens seguirem allunyant i ens meravellarem davant la perspectiva d’un immens cosmos en el qual naveguen milers de milions de galàxies en mig d’un espai que, en realitat, està desesperadament buit.
El trajecte ens farà remuntar fins als mateixos inicis, el Big Bang. Allà trobarem el nostre origen i ens preguntarem com va començar, i com acabarà, tot.
Abans no retornem a la protecció de la Terra, ens plantejarem l’existència de vida a l’univers, i escoltarem l’espai a la cerca de senyals d’altres civilitzacions.
Finalment, celebrarem l’enorme fortuna que tenim de participar en l’experiment de la natura.

 

Joan Anton Català
Màster en Astronomia i Astrofísica per la Universitat Internacional de València, i llicenciat en Ciències Químiques, especialitat en química quàntica, per la Universitat de Barcelona.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem