Jocs florals de la gent gran

'Ja estan arribant treballs de diferents indrets de Catalunya, de poesia i de narrativa, tant en català, com en castellà'

A finals de febrer vam convocar els 40ns JOCS FLORALS DE LA GENT GRAN, que organitzem entre el Casal d’Avis de Sant Cugat (el del carrer Santa Rosa) i la Llar d’Avis, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament, Omnium Cultural, l’Associació Gabriel Ferrater i el TOT Sant Cugat.

Ja estan arribant treballs de diferents indrets de Catalunya, de poesia i de narrativa, tant en català, com en castellà. El dia 22 d’abril, a les 17 h en vigílies de la festa de Sant Jordi, farem l’acte de lliurament dels guardons: la Flor Natural per a poesia de tema lliure, la Viola per a poemes de tema espiritual o religiós, l’Englantina per als relacionats amb el país o la natura i el premi de Narrativa. Des de fa uns anys els trofeus són una reproducció en vidre emplomat de la flor que aquell any hem fet servir per promocionar els Jocs, realitzats per les magnífiques artesanes del Taller Metaphora, situat al Mercantic.

Ara convé recordar que el termini de presentació dels treballs finalitza el dia 29 de març. 

Llar d’Avis de Sant Cugat

Valldoreix, 9

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem