El jovent també recupera la presencialitat

'La pandèmia és i serà un terreny hostil per a l’associacionisme cultural, atès que la nostra activitat és social, festiva i de carrer'

A poc a poc l’activitat associativa, de lleure i cultural va recuperant l’activitat presencial, malgrat les restriccions d’aforament i les condicions de la represa limitin molt la nostra capacitat de tornar a una certa normalitat.

La pandèmia és i serà un terreny hostil per a l’associacionisme cultural, atès que la nostra activitat és social, festiva i de carrer. Els esforços que hem fet per adaptar les activitats són immensos i, malgrat que no sigui el mateix, celebrem els petits moments de llum i esperança des d’una precarietat endèmica al nostre sector.

A partir del dilluns 15 de març es reprenen totes les activitats per a infants i joves de fins a divuit anys. Us contactarem des de les seccions per donar-vos més detalls.

Finalment, el dissabte 13 de març celebrarem l’Assemblea General de socis i sòcies, en què votarem sobre la proposta de l’Ajuntament per a liquidació del consorci. Una votació transcendental pel futur de La Unió i les seccions.

 

Trobareu tota la informació i les instruccions de participació en el web: 

www.teatrelaunio.cat/assemblea2021

 

La Unió Santcugatenca. Casa de Cultura

C. de Castellví 8, St. Cugat del Vallès

93 675 20 57

comunicacio@teatrelaunio.cat

@launiosc

 
Comentaris

Destaquem