L'esplai pica-roca, a punt per al nou curs

A l’Esplai Pica-Roca organitzen tota mena d’activitats i jocs per als nens i nenes, a banda de diverses colònies i sortides, tant al llarg de l’any com durant les vacances d’estiu

A l’Esplai Pica-Roca organitzen tota mena d’activitats i jocs per als nens i nenes, a banda de diverses colònies i sortides, tant al llarg de l’any com durant les vacances d’estiu.
Els centres d’esplai, com a definició oficial, es diu que són centres educatius de caràcter integral que ofereixen activitats de lleure formatiu als infants des de l’acció voluntària dels seus monitors.

En la pràctica, però, som molt més que tot això. Passar per l’esplai és una experiència vital que els hi fa créixer i defineix la seva identitat: de l’esplai, els nens s’emporten uns valors i una manera d’entendre la vida. L’educació que es transmet pretén ajudar a l’infant i al jove a madurar com a persona dins d’un entorn d’amistat i comprensió.
A l’esplai Pica-Roca els nens són agrupats en grups d’edat. Cadascun dels monitors s’encarrega d’un grup i pensa i prepara jocs que duu a terme amb ells durant la sessió d’esplai. Aquestes activitats estan relacionades amb el projecte educatiu prèviament definit i que serveix d’eix central i full de ruta.
Si voleu que els vostres fills participin de la vivència de l’esplai ara és un bon moment per inscriure’ls al Pica-Roca de La Unió Santcugatenca.

 
Comentaris

Destaquem