​L’equip mixt de triatló, quart

"L'equip mixt de la triatló de la Unió Ciclista Sant Cugat va acabar en una merescuda quarta possició a la XV Duatló Ciutat del Prat"

L’equip mixt de triatló de la Unió Ciclista Sant Cugat va acabar en una merescuda quarta posició a la passada edició del XV Duatló Ciutat del Prat, celebrat el passat 30 de gener al Prat de Llobregat. Els santcugatencs van gaudir sofrint en un agònic recorregut, que van completar en 1 hora, 12 minuts i 16 segons, a tan sols 2 segons dels tercers classificats.

Aquest duatló, un clàssic al calendari, és la seu del Campionat Nacional de Duatló per Equip.