“Llum sobre la foscor” una exposició molt particular a l’Ateneu

'Amb les imatges que conformen l’exposició, reflecteixen les emocions que els ha generat la pandèmia, com es perceben dins la societat i més enllà, com es veu el món a través dels seus ulls'

El passat divendres 11 de juny es va inaugurar l’exposició fotogràfica Llum sobre la foscor. Descobrint universos que es podrà visitar fins al 8 de setembre. L’alumnat del grup de fotografia participativa del Club Social Espai de Lleure de l’Ateneu, coordinat per la fotògrafa Amanda Bernal, ha convertit la sala d’actes en una finestra per acostar al públic la seva vivència i realitat particular com a persones que pateixen un trastorn mental sever o problemes de salut mental de llarga durada.

Amb les imatges que conformen l’exposició, reflecteixen les emocions que els ha generat la pandèmia, com es perceben dins la societat i més enllà, com es veu el món a través dels seus ulls.

 

Des de setembre de 2020 al taller de fotografia participativa han construït un espai d’escolta i acompanyament, de creativitat i relació entre els participants, on han tingut l’oportunitat d’expressar-se artísticament al voltant de temes que per ells són importants.

Celia Carvalho, José Joaquín Manzano, Pedro Murcia, Jofre Palau i José Luis Ramos són els protagonistes i creadors d’aquesta particular exposició

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

 
Comentaris

Destaquem