Marxem d’stage

"Aquest pròxim cap de setmana, 120 esportistes del club marxen d’stage"

Aquest pròxim cap de setmana, 120 esportistes del club marxen d’stage. Durant aquests 3 dies, diferents activitats seran organitzades i que ens ajudarà a entrenar al més alt nivell, fer pinya i corregir errors. Millora esportiva de tots els membres de l’equip fins a les experiències que viuen els jugadors i jugadores. Són moments on es comparteixen entrenaments, activitats i menjars. Es viu i es conviu de forma unida per a maximitzar l’experiència.

Una de les experiències favorites per als jugadors i jugadores és conviure en grup al costat dels seus companys d’equip. Sense importar l’edat. Són una segona família i s’ho passen genial.

L’objectiu principal de fer un stage de pretemporada, és arribar en forma a l’inici del curs. En viure en unes mateixes instal·lacions es disposa de molt més temps per a arribar preparats. Solen incloure dies amb doble sessió d’entrenament.

#JoSocQbasket

www.qbasketsantcugat.com

#JosocQbasket 

Àrea de comunicació

Qbasket Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem