Mentoria

"Òmnium Cultural i Punt de referència tirem endavant des del 2019 un projecte conjunt d’acompanyament i mentories"

Òmnium Cultural és una entitat compromesa amb el país i la lluita contra les desigualtats. Per això busquem voluntaris/es per acompanyar un jove/a en el seu pas a la vida adulta i implicar-nos a favor de la igualtat d’oportunitats de tot el jovent.

Òmnium Cultural i Punt de referència tirem endavant des del 2019 un projecte conjunt d’acompanyament i mentories, el projecte Mentoria!. Creiem que la lluita per una societat més justa es fa des de la base i entre tots i totes.

Per fer-lo possible busquem persones de Sant Cugat amb ganes d’escoltar, orientar i donar suport a un/a jove, interessades a presentar-se com a candidats i candidates per fer aquest acompanyament. El procés inclourà una selecció de persones segons el seu perfil i una formació necessària per als participants.

Hem programat una sessió informativa el dimarts 18 de gener a les 18.30 h a la Casa de Cultura. La sessió servirà per explicar detalladament el projecte i resoldre dubtes. 

Si tu vols ser una d’aquestes persones, apunta’t-hi! Més informació a omnium.cat/santcugat.

 

Òmnium Cultural. C/ dels Marges, 31, baixos. 08172 Sant Cugat del Vallès

santcugat@omnium.cat

Tel. 93 583 08 74

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem