Els Mercats de Pagès de la ciutat

'El Mercat de la pl. de Sant Pere té lloc el segon i últim dissabte de mes al centre de la ciutat i també s’amenitza puntualment amb cuinades obertes i gratuïtes'

Avui us parlem dels Mercats de Pagès que organitza l’Ecoateneu. Tots els dissabtes de 9 a 14 h davant el casal de Mira-sol i dos dissabtes al mes a la pl. de Sant Pere, tens l’oportunitat de fer una compra conscient sense intermediaris, amb productes de temporada, de proximitat i en gran part ecològics. 

El Mercat de Mira-sol està dinamitzat per la Xarxa de Consum Solidari i a més d’aquests avantatges, cada setmana hi trobaràs activitats, tallers o tastests amb productes del mercat. Ara també organitzen una calçotada popular a partir de les 13.30 h que inclou calçots, salsa romesco, botifarra i postres per 12€, amb opció vegana i infantil. 

El Mercat de la pl. de Sant Pere té lloc el segon i últim dissabte de mes al centre de la ciutat i també s’amenitza puntualment amb cuinades obertes i gratuïtes com la que tindrem aquest dissabte a partir de les 11.30 h. La cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs amb els productes del mercat i podreu passar, aprendre i tastar el que vagi cuinant. 

Ateneu Santcugatenc – Centre Cívic Sant Cugat

Avinguda de Gràcia, 16 - 936 745 195

www.ateneu.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem