Mes d’adopcions

'Si voleu ajudar, podeu fer Adopció, Acollida, Apadrinament, Teaming, Voluntariat, Loteria, o associar-vos a El Cau Amic'

Aquest mes és molt important pel Cau Amic i el dediquem a explicar com cuidem dels gossos, gats i altres animals abandonats a Sant Cugat, La Floresta, Valldoreix i Les Planes.

El passat dia 6 vam organitzar la jornada d’adopció a Jardiland, on mig centenar de persones es van interessar per les adopcions, i també per apadrinar gossos i gats del refugi.

El dissabte 26 vam estar a Sant Cugat amb una parada al Mercat de segona mà, on a més de les adopcions i apadrinaments, vam oferir collars, llits, i multitud d’accessoris als que donem una segona oportunitat, igual que fem amb els peluts abandonats.

Si aquest Nadal voleu afegir un animal a la família, penseu a adoptar-lo i doneu-li una segona vida a un ésser viu que us ho agrairà per sempre.

Si voleu ajudar, podeu fer Adopció, Acollida, Apadrinament, Teaming, Voluntariat, Loteria, o associar-vos a El Cau Amic.

El Cau Amic

info@cauamic.cat

www.cauamic.cat

www.teaming.net/cauamic

www.instagram.com/el_cau_amic_oficial

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem