El millor aprenentatge per als nois i noies

"Una escola on poder créixer aprenent d’una metodologia de futbol consolidada i amb àmplia experiència i èxit"

La Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stoitchkov ofereix un entorn perfecte per al millor aprenentatge per als nois i noies. Una escola on poder créixer aprenent d’una metodologia de futbol consolidada i amb àmplia experiència i èxit. Una escola on, a més, es té cura del desenvolupament integral de la persona-esportista, educant en valors i respectant les necessitats individuals. Una escola on es juga a futbol, es fan amics, es viuen experiències enriquidores i on també es poden viure en directe els millors partits de futbol del primer equip del FC Barcelona. I és que els nostres jugadors i jugadores dels equips de futbol de la Penya Blaugrana Sant Cugat - Escola de Futbol Hristo Stoitchkov també gaudeixen dels avantatges de ser Penyista del FCBarcelona, com viure un partit oficial al Camp Nou, entre d’altres.

No ho dubtis, juga a l’Escola de Futbol Hristo Stoitchkov i forma part de la Penya Blaugrana Sant Cugat, fundada l’any 1979 i amb un munt d’activitats, avantatges i promocions per descobrir i viure! Per a més informació, ens podràs trobar de dilluns a divendres al Camp Municipal de Can Magí de Sant Cugat, de 17.30 a 20.30 h, a l’email admin@campusinternacional.com i al telèfon 606 21 94 70. Oferim activitat esportiva per a nois i noies a partir dels cinc anys.

Josep Maria Felez

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem