Mirant cap a Valldoreix

"Els Castellers de Sant Cugat van tornar a l’activitat a plaça amb un doblet d’actuacions"

Diumenge i dilluns passat, els Castellers de Sant Cugat van tornar a l’activitat a plaça amb un doblet d’actuacions: primer, al barri del Poblenou de Barcelona i, després, a Llinars del Vallès.

A ambdues actuacions els Gausacs van treure a plaça castells de 7 de la gamma bàsica i mitjana (4 de 7, 4 de 7 amb l’agulla i 3 de 7, el diumenge; i 3 de 7, 5 de 7 i 4 de 7, el dilluns). L’objectiu era recuperar les sensacions i treure el rovell als engranatges tot preparant i pensant en una actuació d’un nivell superior per la Festa Major de Valldoreix aquest diumenge 17.

Aquesta setmana els assaigs s’han intensificat pensant en una de les quatre grans actuacions que queden fins a final de temporada. A Valldoreix, compartint la plaça del Casalet amb els Minyons de Terrassa i dels Xics de Granollers, els Castellers de Sant Cugat tenen la intenció de treure el primer castell de 8 després de vacances. Grans promeses i emocions per a aquest diumenge a les 12 h!

Gausacs, amunt!

Ignasi Escamilla

C. del Dos de Maig, 33, 08172 Sant Cugat 

www.castellersdesantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem