Mirar, pensar, comunicar-se

'Cada obra ens “diu” coses diferents per entendre millor perquè preferim una obra o una altra, on de vegades no són tan forts els aspectes tècnics o de valor i fama de l’autor'

El cicle de conferències de l’Aula ha presentat amb la Sra. Montserrat Morales un enfocament nou de conferència participativa dels assistents, tot centrant la mirada sobre una obra d’art en què el més important no era l’autor, ni la tècnica, ni l’estil, i si la interpretació que cadascú en pot fer i també el que cada comentari suggeria a la resta d’assistents, per enriquir les conclusions que d’inici eren individuals, però que s’arriba a una visió diferent amb l’aportació dels raonaments fets per part del grup, que tot mirant la mateixa obra han pensat diferent.

Un assaig de veure una obra o visitar un museu, on per sobre de l’autor importa més la visió personal i què ens suggereix dins del nostre pensament visual. Cada obra ens “diu” coses diferents per entendre millor perquè preferim una obra o una altra, on de vegades no són tan forts els aspectes tècnics o de valor i fama de l’autor i molt més les emocions que ens motiva, per acabar de vegades no recordant l’autor o el títol però sí l’emoció provocada.

Aula d’Extensió Universitària per a la GGSC

C/ Dos de Maig, 2 bis

Telf. 93 583 66 96

www.aulasantcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem