La mobilització no s’atura

'No hi ha altre objectiu que la independència, que serà l’instrument que ens permetrà progressar com a societat a nivell polític, de llibertats, de drets socials i d’acció lingüística i cultural'

Ni s’atura ni es pot aturar, perquè un cop s’ha reactivat ja no té aturador. Des del darrer 11 de Setembre les convocatòries de l’ANC, sovint amb altres actors de la societat civil, han estat un èxit.

Ni l’oratge, ni els dies laborables, ni l’hora han estat cap impediment. La gent torna a moure’s, sense deixar passar ni una. Bé sigui una llei que és una enganyifa, bé la provocació d’una reunió dels dos estats opressors, bé la visita de l’infame cap de l’estat espanyol,... la gent diu prou! Mai hem renunciat a la llibertat i mai renunciarem.

Esdevindrem un estat independent en forma de República, i emprarem tots els medis democràtics i de mobilització no violenta que tinguem al nostre abast. Un cop començat, això no té aturador. S’ha acabat l’època del dol i ens posem a treballar per l’objectiu comú. No hi ha altre objectiu que la independència, que serà l’instrument que ens permetrà progressar com a societat a nivell polític, de llibertats, de drets socials i d’acció lingüística i cultural. Independència ja!

Francesc Salvador

santcugat@assemblea.cat

Seu social: Cristòfor Colom, 24

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem