Monogràfics a l’Ateneu

Dilluns 24 comencen els nous cursos i tallers del 3r trimestre. Gairebé 170 per triar, classificats en 12 àrees de coneixement: benestar, cuina, literatura, informàtica, fotografia, humanitats, jardineria... En tenim per a tothom, fins i tot per als que tenen poc temps! Per a aquests sempre intentem tenir una bona oferta de cursos monogràfics o tallers curts, d’una, dues, tres sessions...

Aquesta setmana que ve concretament en comencen 4 d’aquests tallers curts. Dilluns comença un curs de 5 sessions per aprendre a cosir a màquina. Divendres comencen els demandats tastos de vins, que consisteixen en 3 sessions en 3 mesos, novament ja no queden places! I divendres, per als més amants de la cuina, comencen 2 monogràfics de cuina: durant 3 divendres al matí aprendreu cuina italiana mentre parleu en italià! I durant 2 divendres a la tarda, apreneu els secrets de la cuina vegana.

Però això no és tot: cada setmana encetem nous monogràfics o cursos curts, i fins i tot hi ha 2 dissabtes plens de propostes pels més ocupats entre setmana!

Aconseguiu un programa de l’Ateneu o consulteu-lo a www.ateneu.cat!

 
Comentaris

Destaquem